رادیاتور هوا گرمایی چگونه کار میکند؟ چه معایب و مزایایی دارد؟
آیا می خواهید بدانید انرژی هوا گرمایی با رادیاتورها چگونه کار می کند؟ در این مقاله توضیح می دهیم که چگونه گرمایش هوای رادیاتوری بهترین گزینه برای گرم کردن خانه و صرفه جویی در قبض برق هر ماه است. برای کسب اطلاعات بیشتر به خواندن ادامه دهید.
به طور سنتی، رادیاتورها روشی متداول برای گرم کردن خانه ها با استفاده از دیگ های گاز یا نفت بوده اند. با این حال، با گذشت زمان، این سیستم های گرمایشی به طور فزاینده ای با سیستم های کارآمدتر و سازگار با محیط زیست مانند گرمایش هوا با رادیاتور جایگزین می شوند. . یک سیستم گرمایش هوا به هوا با رادیاتور توسط یک پمپ حرارتی کار می کند که انرژی را از هوای بیرون استخراج می کند تا آبی را که از طریق رادیاتورهای خانه در گردش است گرم کند. این سیستم گرمایشی تمیزتر و کارآمدتر از سیستم های سنتی است و در هزینه های گرمایشی صرفه جویی می کند. علاوه بر این، این سیستم گرمایشی به خوبی با انواع رادیاتورها، اعم از رادیاتورهای آلومینیومی معمولی و رادیاتورهای کم دمای سازگاری دارد، به این معنی که برای اکثر خانه ها گزینه مناسبی است زیرا نصب آن نیازی به کار ندارد.
انرژی هوا گرمایی با رادیاتورهای آلومینیومی معمولی
اگرچه یک سیستم هوا گرمایی می تواند آب را تا ۶۰ درجه سانتیگراد گرم کند، رادیاتورهای معمولی به دمای تامین بالاتری نیاز دارند، یعنی دمایی که در این حالت توسط سیستم هوا گرمایی به رادیاتورها ارائه می شود.
با این حال، از آنجایی که اینها به دمای جریان بالاتری نسبت به سیستم هوا گرمایی نیاز دارند، این سیستم کارایی خود را در مقایسه با رادیاتورهای کم مصرف از دست می دهد.
به طور خلاصه می توان با رادیاتورهای آلومینیومی از انرژی هوا گرمایی استفاده کرد و از سیستم گرمایش کارآمدتری نسبت به دیگ های گاز سنتی بهره برد، همیشه در نظر داشته باشید که عملکرد آنها نسبت به سایر سیستم ها مانند رادیاتورهای کم دمای پایین تر خواهد بود. یا گرمایش از کف
انرژی هوا گرمایی با رادیاتورهای دمای پایین
تفاوت رادیاتورهای دمای پایین با رادیاتورهای معمولی این است که دمای عرضه کمتر (بین ۳۵ تا ۴۰ درجه) از رادیاتورهای آلومینیومی است. در یک رادیاتور معمولی تقریباً ۸۰ درصد گرما از طریق همرفت (یعنی هوای گرم در اطراف رادیاتور حرکت می کند و اتاق را گرم می کند) و ۲۰ درصد از طریق تشعشع (یعنی رادیاتور گرما را مستقیماً به اجسام ساطع می کند) منتقل می شود ). از طرف دیگر، در رادیاتورهای با دمای پایین، تقریباً ۱۰۰٪ گرما به روش همرفتی منتقل می شود، به این معنی که می تواند گرما را به طور یکنواخت تر تأمین کند و محیط هایی با آسایش حرارتی بیشتری ایجاد می کند، زیرا دما در سراسر یکنواخت تر است. کل اتاق و هیچ قسمتی از گرما یا سرمای شدید وجود ندارد.
رادیاتورهای دمای پایین به دمای جریان کمتری نیاز دارند و بنابراین برای استفاده همراه با سیستم هوا گرمایی ایده آل هستند، زیرا در مقایسه با سیستم دیگ بخار گاز سنتی با رادیاتور آلومینیومی تا ۷۰ درصد در انرژی صرفه جویی می کنند که نشان دهنده کاهش تقریباً ۵۰ است. درصد در هزینه قبض برق.
هزینه نصب انرژی هوا گرمایی با رادیاتور چقدر است؟
نصب سیستم هوا گرمایی به اندازه اتاقی که باید پوشانده شود بستگی دارد. با این حال، می توان گفت که به طور متوسط هزینه نصب یک واحد هوا گرمایی حدود ۱۱۰۰۰ یورو است. . به این باید قیمت رادیاتور را نیز اضافه کرد. در حالی که رادیاتورهای معمولی معمولاً حدود ۲۹۰ یورو به ازای هر واحد هستند، رادیاتورهای دمای پایین به طور متوسط ۴۵۰ یورو در هر واحد قیمت دارند. بار دیگر یادآوری میکنیم که اگرچه سرمایهگذاری در این سیستم در مقایسه با دیگهای گاز بیشتر است، اما این سرمایهگذاری در میان مدت جواب میدهد زیرا راندمان انرژی بیشتر انرژی هوا گرمایی به صرفهجویی ماهانه در قبض برق تبدیل میشود.علاوه بر این، اتحادیه اروپا کربن زدایی این بخش را تشویق می کند و به همین دلیل دولت های اروپایی برای خرید و نصب این سیستم های هوا گرمایی کمک اعطا می کنند.
مزایا و معایب انرژی هوا گرمایی با رادیاتور
مزایای
✅نصب سریع، آسان و مقرون به صرفه : سیستم هوا گرمایی رادیاتور به شما این امکان را می دهد که از مزایای رادیاتورهای نصب شده در خانه استفاده کنید، حتی در صورت نیاز به نصب رادیاتور، این نصب نیازی به کارهای عمده یا تغییر در ساختار خانه ندارد. .
✅ انرژی پاک و تجدیدپذیر : انرژی هوا گرمایی رادیاتور از انرژی هوا، یک منبع انرژی تجدیدپذیر، استفاده میکند و به سوختهای فسیلی یا گاز نیاز ندارد، که آن را به یک گزینه گرمایشی تمیزتر و پایدار تبدیل میکند.
✅ صرفه جویی بیشتر در هزینه های گرمایش : سرمایه گذاری اولیه در انرژی هوا گرمایی با رادیاتورها به راحتی از طریق صرفه جویی در هزینه های گرمایش طولانی مدت قابل بازیابی است. استفاده از سیستم هوا گرمایی با رادیاتورهای آلومینیومی می تواند به معنای صرفه جویی بیش از ۵۰ درصد در ماه در قبض برق باشد.
✅هزینه تعمیر و نگهداری کم : پس از نصب، سیستم هوا گرمایی با رادیاتورها نیازی به تعمیر و نگهداری دائمی ندارد که آن را به گزینه گرمایشی راحت و اقتصادی در دراز مدت تبدیل می کند.
✅ سیستم تمیز : انرژی هوا گرمایی رادیاتور انتشار CO2 یا دودهای آلاینده ایجاد نمی کند، که آن را به گزینه ای تمیزتر و دوستدار محیط زیست تبدیل می کند.
✅ کارایی بیشتر : انرژی هوا گرمایی با رادیاتورها عملکرد بالاتری نسبت به تاسیسات معمولی دیگ های گاز یا دیزل با رادیاتور دارد.
✅ زیبایی شناسی دقیق و بی صدا : آخرین نسل رادیاتورهای کم دمای طراحی جذابی دارند و در هنگام کار بی صدا هستند.
✅ کنترل از راه دور : سیستم های هوا گرمایی با رادیاتور امکان کنترل از راه دور را از طریق اینترنت فراهم می کند.
✅ حداکثر راحتی در هر فصل : سیستم هوا گرمایی با رادیاتورهای پویا امکان عملکرد برگشت پذیر با قابلیت گرمایش یا سرمایش را فراهم می کند که حداکثر راحتی را در هر فصلی از سال تضمین می کند.
✅ هوا را خشک نمیکنند : گرمایش هوا با رادیاتور هوای اتاق را خشک نمیکند، به این معنی که بر کیفیت هوای داخل خانه تأثیری نمیگذارد.
معایب
❌ سرمایه گذاری اولیه بیشتر: هزینه اولیه انرژی هوا گرمایی با رادیاتورهای دمای پایین بیشتر از دیگ گاز با رادیاتورهای معمولی است، اما سرمایه گذاری این سیستم در بلند مدت به راحتی قابل بازیابی است.
❌ نصب پیچیده تر: از آنجا که دیگ بخار با رادیاتورهای معمولی یک گزینه استاندارد شناخته شده در بازار است، هزینه های نصب کمتر است و همچنین تقاضای بیشتری برای نصاب های حرفه ای وجود دارد. از سوی دیگر، انرژی هوا گرمایی، به عنوان یک سیستم فنی پیچیده تر و مبتکرانه تر، متخصصان واجد شرایط کمتری برای انجام نصب وجود دارد.
اکنون که می دانید سیستم های تهویه مطبوع رادیاتور چگونه کار می کنند، اگر علاقه مند به خرید یکی از این سیستم های با راندمان بالا هستید، در اینجا در برودت سازان ، ما از تولید کنندگان پیشرو در بازار معاملات عالی داریم.دریغ نکنید برای اطلاعات بیشتر به وب سایت ما مراجعه کنید.